1 miesiąc na forum = dwa miesiące realne.
2 posters
Admin
Admin
Pytania
Przed zadaniem pytania, zalecamy zapoznać się z FAQ. Jeżeli tam nie znajdzie się odpowiedź na nurtujące pytanie, wówczas zapraszamy do tego tematu. Odpowiedź zawsze pojawi się w najbliższym możliwym terminie, zarówno w temacie jak i FAQ.
Temat służy wyłącznie do zadawania pytań. Prosimy o nieprowadzenie w nim dyskusji.
Temat służy wyłącznie do zadawania pytań. Prosimy o nieprowadzenie w nim dyskusji.
Gość
Gość
Czy da się coś zrobić, żeby forum tak ciężko nie działało? W ustawieniach? Cokolwiek? Wydaje się jakoś długo wczytywać, z innymi forami nie mam takiego problemu.
Gdzie mam kierować pytania dotyczące karty? Bo kod z generatora się psuje, a skopiowany i uzupełniony normalnie nie pokazuje rozdanych punktów umiejętności, talentu itd.
Jeśli to nie odpowiedni dział na takie pytania, proszę o pokierowanie mnie, z góry dziękuje.
Gdzie mam kierować pytania dotyczące karty? Bo kod z generatora się psuje, a skopiowany i uzupełniony normalnie nie pokazuje rozdanych punktów umiejętności, talentu itd.
Jeśli to nie odpowiedni dział na takie pytania, proszę o pokierowanie mnie, z góry dziękuje.
Kabraxis
Król Piekieł
Czy da się coś zrobić, żeby forum tak ciężko nie działało? W ustawieniach? Cokolwiek? Wydaje się jakoś długo wczytywać, z innymi forami nie mam takiego problemu.
Powolne ładowanie może być spowodowane ogromną ilością kodu, który potrzebuje chwili, aby się wczytać. Ponieważ pierwotnie przy kodzie pracowała inna osoba, z którą niestety kontaktu nie ma, niestety nie jesteśmy w stanie bardziej zoptymalizować forum pod kątem ładowania, nie bez obaw naruszenia obecnej struktury.
Jeżeli to możliwe, poprosiłybyśmy o screeny problemu i dokładniejsze opisanie problemu w kwestii braku wizualizacji rozdanych punktów umiejętności, talentów i tak dalej.
Jeżeli sytuacja dotyczy braku widoczności kropek, to faktycznie są one niewidoczne na podglądzie karty postaci. Po wrzuceniu jej w temat, wszystko działa poprawnie xD
@Oakley Byrne